Geleide Materiaal

Afrasteringsraad wordt gebruikt om vee binnen de omheining te houden. Draad in het assortiment van Tech25 is uitermate geschikt te gebruiken als schrikdraad.

Afrasteringsdraad

Afrasteringsraad wordt gebruikt om vee binnen de omheining te houden. Draad in dit assortiment is uitermate geschikt te gebruiken als schrikdraad. Wij hebben schrikdraad van kunststof materialen, dit is vaak een wat dikker draad, en schrikdraad van metaal.

Dieren raken vrij snel gewend aan schrikdraad en leren uit de buurt te blijven. Wanneer een dier gewend is zou het mogelijk kunnen zijn de elektrische spanning uit te schakelen, dit omdat het dier blijft denken dat er spanning op de bedrading staat. Om schrikdraad te voorzien van spanning is een schrikdraadapparaat noodzakelijk. In ons assortiment vindt u apparaten die via het netstroom of op batterij aangedreven worden. Echter is het verbruik van deze apparaten laag, zo is het mogelijk één jaar te doen op een accu, en zal het apparaat dat op netstroom wordt aangedreven weinig energiekosten met zich meebrengen.

Uw afrasteringsdraad kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw afrasteringsdraad en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze afrasteringsdraad of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen