Draad

Draad wordt met name gebruikt voor afrastering. Puntdraad of prikkeldraad is een staaldraad met puntige vorm. Het wordt vooral gebruikt voor afrastering van wei met groot vee met uitzondering van paarden. In het assortiment van Tech25 vindt u alle benodigdheden die u kunnen helpen bij het maken van een afrastering.

Prikkeldraad

Draad wordt met name gebruikt voor afrastering. Puntdraad of prikkeldraad is een staaldraad met puntige vorm. Het wordt vooral gebruikt voor afrastering van wei met groot vee. De uitzondering zijn hierbij paarden. Doordat paarden slecht zicht hebben is het sinds 2009 niet meer gebruikelijk prikkeldraad als afrastering voor paarden te gebruiken. De puntdraad in ons assortiment bestaat uit draad van 100 en 250 meter. De puntdraad kan aan een afrasteringspaal bevestigd worden.

Uw puntdraad kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw puntdraad en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze puntdraad of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen