Afrastering

Tech25 is uw specialist in afrastering.

Afrasteringen en afscheidingen

Afrasteringsmaterialen zijn ideaal voor vee of erfafscheidingen. Erfafscheiding kan op verschillende manieren, in ons assortiment vindt u producten waarmee een afrastering naar wens gemaakt kan worden. Wanneer een permanente afrastering noodzakelijk is, raden wij verzinkt staaldraad aan in combinatie met de trekveer en roterende spanner voor optimale veiligheid en duurzaamheid. Afrasteringen kunnen ook nodig zijn om dieren in een weiland te houden en wilde dieren op afstand te houden. Een elektrische afrastering is hiervoor uitermate geschikt, onze elektrische afrastering is diervriendelijk en is tevens een veilige manier om uw vee te beschermen.

Veilig voor dieren

Dieren herinneren zich de korte stroomstoot en zullen na één keer niet snel meer in de buurt van de afscheiding komen. Daarnaast is een elektrische afscheiding eenvoudiger te installeren dan een gewone afscheiding. Doordat dieren zich aanleren uit de buurt van de afscheiding te blijven is een elektrische afrasting duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Hoogwaardige kwaliteit afrasteringsproducten

Als specialist in afrasteringsproducten staan wij erom bekend betrouwbare afrasteringsonderdelen te leveren aan professionals. Zo voorzien we onder andere gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven van de beste merken afrasteringsproducten. Hier vindt u ook alle afrasteringsmaterialen zoals palen, hekken, draad en gaas.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.


Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen