Agri

Tech25 is dé webshop voor de agrarische sector

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar aan de veehouderij. Geelink spreekt de taal van de veehouders. Wij zijn trots en dankbaar dat veehouders van melkvee, schapen, varkens en pluimvee nog steeds de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

De agrarische sector in Nederland wordt gedomineerd door gezinsbedrijven. Het zijn de boerenbedrijven waar het gezin zowel eigenaar als manager is. Aan de keukentafel wordt besloten of er grond wordt bijgekocht of dat de badkamer wordt verbouwd.

Ondanks deze traditionele aanpak is het niet zo dat de bedrijfsvoering in de agrarische sector stilstaat. Boerenbedrijven hebben zich voortdurend aangepast aan veranderende omstandigheden. Ze zoeken continu naar een balans tussen wat de samenleving van hen vraagt en de onderliggende economische uitdagingen die voor ondernemers in het algemeen gelden.

Het is dan ook niet zo vreemd dat agrarische ondernemers veel hogere eisen gaan stellen aan hun leveranciers. Zelf zijn ze de hele dag bezig om topproducten af te leveren. Of u nu in de veehouderij, tuinbouw of akkerbouw zit. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs. Van vee benodigdheden tot afrasteringsmaterialen en van landbouw onderdelen tot gereedschappen, Tech25 heeft het.

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen